Mordmysterium Jämtland Mordmysterie Mysterium Mysterie Fest Firmafest Event Umgås Middag Östersund Hackås

Följande mysterier finns att välja bland:

 

Cederhalls Ridklubb

En mordgåta i svensk miljö under 1990-talet.

 

Fru Amanda Cederhall, ordförande i Cederhalls ridklubb, dog tragiskt i förra veckan efter att ha fallit av sin häst. Polisen misstänker att hennes död inte var någon olycka. Polisutredningen kan inte stoppa klubbens fortsatta arbete med att välja en ny ordförande, köpa och sälja hästar eller hindra medlemmarnas märkliga beteenden. Det ska satsas pengar på hästlopp där klubbens hästar kommer att delta. Förutom att tjäna oerhört mycket pengar och inte bli arresterad kommer allas mål att vara att försöka identifiera mördaren. 18-årsgräns då det förekommer både droger, spel och dobbel.

Tid: Total tid cirka 3-4 timmar inklusive middagen. (Kan genomföras kortare vid tidsbrist.)

Antal deltagare: 14-200 personer.

 

Balltorps Teater

En mordgåta i engelsk miljö under 1920-talet.

 

En tragisk händelse har skett på berömda Balltorps Teater. Mitt under en föreställning av uppsättningen "Den sista ridån" har huvudrollsinnehavaren John Doe fallit död ner på scenen. Medan publiken och skådespelare skriker faller ridån och undersökningarna och misstankarna börjar. Det verkar som om John inte dött en naturlig död och Scotland Yard misstänker mord. Skådespelare och scenarbetare fortsätter sin verksamhet med vetskapen att en mördare finns bland dem.

Tid: total tid cirka 2,5-3,5 timmar inklusive middagen.


Antal deltagare: 10-19 personer.

 

 

Firmafesten

En mordgåta i svensk nutid.

 

Wall Enberg har bjudit in till Intrustor AB:s årliga firmafest. Inbjudna är alla som skänkt honom glädje under åren. Kvällen tar dock en oväntad vändning när kommissarie Wallander anländer till festen för att gripa någon för mord. Det ska köpas och säljas aktier i bolaget samt utföras flera udda och underhållande uppdrag under kvällen. Många verkar ha motiv att vilja röja mordoffret ur vägen. Perfekt uppsättning för firmafest, konferensaktivitet eller kick-off. Detta mordmysterium har en rekommenderad minimiålder på 18 år då det förekommer både droger, spel och dobbel.

Tid: Total tid cirka 3-3,5 timmar inklusive middagen. (Kan genomföras kortare vid tidsbrist.)


Antal deltagare: 19-200 personer.