Mordmysterium Jämtland Mordmysterie Mysterium Mysterie Fest Firmafest Event Umgås Middag Östersund Hackås

Ska ni arrangera ett roligt och spännande event till er firmafest, konferens eller sammankomst med vännerna har ni hamnat helt rätt. Mordmysterium har blivit en succé bland både företag och privatpersoner då detta är ett helt nytt sätt att umgås över en trevlig middag. Vi har funnits i tio år och tiotusentals nöjda kunder har upplevt något av våra olika mysterier.

 

En eller flera professionella instruktörer leder er genom mysteriet. Gruppen som ska genomföra mysteriet behöver inte på något sätt förbereda sig på annat sätt än att dyka upp i utsatt tid. Antingen håller vi till hos kund eller hos någon av våra många samarbetsrestauranger runtom i Jämtland/Härjedalen. Mysteriet genomförs i regel i samband med en middag.

 

Kvällen startar med en introduktion där gruppen får reda på förutsättningarna för aftonen. Alla får en karaktär att spela och ett kuvert med instruktioner om vem man är, vad man vet och vad man förväntas göra under kvällen. Sen gäller det att prata med så många som möjligt under kvällen för att lista ut vem i sällskapet som är mördaren. Löser ingen mordet vinner mördaren.

 

Alla våra mysterier är kryddade med roliga karaktärer, skumma typer, hemliga kärleksförhållanden, kluriga ledtrådar och en intrig som utlovar en fantastiskt komisk kväll med goda vänner eller kollegor.

 

Deltagarna bestämmer själva i vilken utsträckning de vill delta – på så vis passar detta alla. En del upplever detta som sin korta, men intensiva, skådespelarkarriär medan andra väljer att ta det lite lugnare. Det fungerar precis lika bra vilket som och det viktiga är att man har roligt.

 

Mordmysterium går att genomföra på svenska eller engelska för grupper mellan 8-200 personer.